TwitterFacebook
EnglishDeutschFrançais

Camping aan zee in Nederland met zwembad

Camping aan zee in Nederland met zwembad

Zoekt u een camping aan zee in Nederland met zwembad? Dan bent u bij Recreatiecentrum De Noordduinen aan het juiste adres! Een camping aan zee in Nederland met zwembad ten noorden van Katwijk aan Zee. De beschutte ligging in de duinen, tussen weelderig groen, zorgt voor een aangename, ontspannen sfeer.

Camping aan zee in Nederland met zwembadVoor welk deel van De Noordduinen u ook kiest, u heeft altijd veel voorzieningen bij de hand. Op de camping aan zee in Nederland is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad met glijbaan. Voor de peuters is er zowel binnen als buiten een speciaal speelbad met diverse speeltoestellen. In het binnenzwembad staat zelfs een piratenschip met een glijbaan. Het actief bezig zijn van uw kind staat bij ons voorop; knutselen, spelletjes, schminken, waterpret, dansen.... In de schoolvakanties (m.u.v. de kerstvakantie) zorgt ons enthousiaste animatieteam voor een onvergetelijke vakantie. Iedere week heeft een ander thema, dus ook bij een langer verblijf zullen uw kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen!


Camping aan zee in Nederland met zwembadEen supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ontbreekt niet op deze camping aan zee in Nederland met zwembad. In Big Snack haalt u snel een frietje, snack of een ijsje. Wanneer u eens uit eten wilt, kunt u terecht in het sfeervolle Restaurant Catwyck. De speeltuin op de camping aan zee in Nederland met zwembad is een bron van vermaak voor de kleinste kinderen. Glijbaan, zandband, wipkip: allemaal toestellen waarop de allerkleinsten heerlijk op kunnen spelen. Ook is hier een piratenschip. Leuk om op te klimmen en te klauteren! Bij de ingang van de camping aan zee in Nederland met zwembad is een openbaar voetbalveld. En als de kinderen echte durfals zijn, kunnen zij zich ook uitleven op het skatepark op het openbare parkeerterrein naast de camping. 
 

Alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie op deze camping aan zee in Nederland met zwembad!


Kampeerplaats op de camping aan zee in Nederland met zwembadKampeerplaatsen
Tent, caravan, vouwwagen of camper? Iedereen kan op de camping terecht. De standaardplaatsen zijn 85 à 100 m² en beschikken over kabel-tv en een elektra-aansluiting van 10 Ampère/ 230 Volt. Verder zijn er plaatsen op deze camping uitgevoerd als comfortplaats. Dit houdt in dat u een grote kampeerplek heeft van ca. 100 m². Daarnaast heeft u een aansluiting voor de riolering en een eigen watertappunt. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op het hele terrein. U kunt kosteloos gebruikmaken van het WIFI-netwerk van de camping aan zee in Nederland met zwembad, dus vergeet uw laptop niet mee te nemen!

Onze toiletgebouwen zijn verwarmd en geheel voorzien van alle comfort. Het gebruik van de douches is voor onze gasten gratis. U kunt dus gebruik maken van warm water op deze camping aan zee met overdekt zwembad zonder muntinworp. Tevens is er voor minder validen een aparte doucheruimte met toilet aanwezig.

Omgeving
De prachtige natuur maakt deze camping aan zee in Nederland met zwembad een geliefde plaats om te bezoeken. De duinenrij tussen Katwijk en Noordwijk is een prachtig gebied. U kunt hier ongestoord wandelen, fietsen, picknicken en joggen. Slechts één duintje scheidt u van een dag lekker luieren aan het strand. Is het geen weer voor het strand? Dan is er in één van de omliggende steden zoals Leiden, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Amsterdam meer dan voldoende te beleven! 

Kortom, een camping aan zee in Nederland met zwembad waar heel veel te doen en te beleven valt!Direct een plaats boeken op de camping aan zee in Nederland met zwembad? 

of 

Bekijk de website voor uitgebreide informatie over deze camping aan zee in Nederland met zwembad.

Recreatiecentrum De Noordduinen
Campingweg 1
2221 EW Katwijk aan Zee - Holland
Tel: +31 (0)71 402 52 95
Fax: +31 (0)71 403 39 77
e-mail: info@noordduinen.nl