TwitterFacebook
EnglishDeutschFrançais

Nieuws

Blijf op de hoogte!

Open avond KNRM

Woensdag 22 juli, 29 juli en 5 augustus

Open avond KNRMOp woensdag 22 juli, 29 juli en 5 augustus zal er in boothuis Groeneveld van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) open huis gehouden worden. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunt u in het boothuis terecht voor informatie over het reddingwerk, het bezichtigen van de reddingboot De Redder, het Kust-Hulpverleningsvoertuig en al het overige materieel. Ook zal er een fototentoonstelling en videofilms over het werk van de KNRM te zien zijn.

Voor de kinderen zijn er ook activiteiten, zoals schminken en op de foto met Rinus Redder. De politie honden vereniging Katwijk zal rond 20.00uur een spectaculaire demonstratie geven. Verder kan het materieel bezichtigd worden van de Katwijkse reddingsbrigade, de brandweer, ambulancedienst en de politie.

De vernieuwde reddingwinkel is ook aanwezig. Hier kunnen verschillende artikelen, aangaande het reddingwerk, worden gekocht. Het boothuis bevindt zich aan de Noordduinseweg op het grote parkeerterrein Noordduinen.

Meevaren reddingboot
Omstreeks 20.45uur zal reddingboot De Redder gaan varen met bezoekers die op deze avond Donateur van de Reddingmaatschappij geworden zijn!
U bent van harte welkom!

Animatie in de zomervakantie

Doe je ook mee? ... lees meer


Zomeravond wandeling

Ontdek de duinen van Berkheide ... lees meer


Recreatiecentrum De Noordduinen
Campingweg 1
2221 EW Katwijk aan Zee - Holland
Tel: +31 (0)71 402 52 95
Fax: +31 (0)71 403 39 77
e-mail: info@noordduinen.nl